top of page
Zoeken

Marathon for Lia

Bijgewerkt op: 24 okt. 2021

Op zaterdag 29 mei 2021 liepen Elisa & Katrien, twee sportfanaten, hun allereerste marathon.

Ze hadden zich voorgenomen dat wanneer er een tweede lockdown zou komen dat ze zich een nieuw sportief doel moesten stellen. Dat doel was het lopen van een marathon. Jawel, de volledige 42,2km.

De voorbereidingen werden getroffen in december 2020 onder begeleiding van loopcoach Timothy van Geel. Vanaf dan kon het trainen beginnen :-) Elke week stond er minstens 4x lopen op de agenda.Aangezien er geen marathons stonden gepland in wedstrijdverband wilden ze een eigen route uitstippelen en deze marathon graag koppelen aan het inzamelen van centjes voor het goede doel, zodat de km's niet voor niets zouden zijn.


Als goed doel hebben zij gekozen om geld in te zamelen voor het opzetten van een nieuwe VZW of stichting voor het zeldzaam (en nog vrijwel onbekend) Kabuki syndroom.Lia is Katrien haar kleine nichtje, dus de keuze van het goede doel was snel gemaakt.


Elisa & Katrien werden onderweg aangemoedigd door vele vrienden en familie langs de zijlijn. Sommigen van hen fietsten of liepen enkele tot meerdere Km's mee.


Hun sportief initiatief heeft een zot bedrag opgebracht van maar liefst

€ 7000102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dankjewel!

Comments


bottom of page